Björns

2014-01-31
18:19:00

Parabolschampoo

Gud vad trevligt det är att ha en blogg när responsen är så enorm. Det kan ju lätt bli lite tradigt att bara läsa om hur kul alla tycker det är att få klubbor hem i brevlådan som tack för hjälpen så...nä, det skiter jag i. Jag snor lite bilder på blandade, öppnade kuvert från boken av ansikten och plockar med dom i kvällens blogg, så att även de av mina läsare som inte finns där kan ta del av lyckan som uppstår när man får en slickepinne.
"Kommendörkapten jo ja tackar ja. Gillar lilla klistermärket i hörnet."
"New age konsult" i wish
Tack Björn!
"Plötsligt började snön vräka ner. Barnen hämtades hem och dotterns lillfinger klämdes i dörren. I brevlådan låg ett brev med en klubba i. Kanske blir det hon som får den nu.
Se där, Björn, dina kollegor klarade av utmaningen de fick!
Man tackar!"
 
Lite så ungefär. Noterbart är att alla som hade adresser i min hemort Saltsjö-Boo där jag även postade breven i den största brevlåda vi har utanför Coop, fick sina klubbor en dag senare. Fy! Och skärpning!
 
Jag har lagt rätt mycket krut på bloggen de sista dagarna och sitter helt uppspelt och djupfryst i min golfbil i Saltsjö-Duvnäs och skriver ner formuleringar jag kan använda när jag efter att ha intagit en stärkande middag sätter mig och skriver på kvällen. Idag har jag dock inte mycket mer att komma med eftersom jag tänkte ge familjen lite tid så här på fredagen, det vankas hemgjorda köttbullar i Leias goda tomatssås och sedan sällskapsspel. Dock lovar jag att det kommer hänförande bloggar under helgen när det bland annat ska bytas ut en WC-stol här hemma på Edövägen, så jag lämnar er med en sista stulen bild från Facebook och önskar er en magisk helg!
"Tack för komplimangen Björn Lette. Men för att undvika osämja och avundsjuka hos mina tvåhundra företagskunder så ägnade jag ganska stor del av arbetsdagen åt att försöka sudda ut "FITTMAGN".
- Richard Rosén