Björns

2013-06-30
09:56:15

En död mört.

Fan här ligger man som en död mört på en gräsmatta. Eller nä, det är ju inte jag på bilden. Jag ligger snarare på bottenplan i en våningssäng bredvid Simon som fortfarande snarkar tungt och äter en sur patron, ni vet de där hårda karamellerna som ser ut som...ja, en patron. 
 
Vi blev kvar här på Värmdö vilket vi nog hade tänkt hur som helst, men vi hade å andra sidan inte så mycket val heller, då jag ännu en gång slagit till med min ofantliga duglighet vad det gäller att göra nytta i tekniska projekt. Jag som var så nöjd med mitt e-handels inköp på Mekomen hade så klart beställt fel reservdelar och nu står forden uppställd med domkraftar och pallar och bara väntar på att jag och Magnus skall kliva upp, dricka kaffe och börja leta rätt på dom rätta bussningarna. Ett spännande rykte säger att sådana eventuellt kan finnas i Älvsjö.
 
Idag hade jag även tänkt byta halvljuslampan på bilen själv, ja den nya lampan jag fick av Magnus alltså, eftersom jag också köpt fel sort av den från början. Men nu vet jag inte, självkänslan är inte riktigt på topp i min hjärnas bilmekanikercentra.
 
Jag längtar till en tvättstuga, en diskmaskin, en handlingslista i en matbutik, en miljö där jag känner mig trygg helt enkelt. Det är tur att gränser mellan manlighet och kvinlighet suddats ut och att det står i alla tidningar att det inte finns några könsroller längre 2013. Det är en jävla tur för mig. Över och ut.