Björns

2014-06-01
14:55:00

The man in the high castle.


Ibland när jag tar mig mitt lagstadgade och välförtjänta söndagsbad unnar jag mig en rejäl sejdel Dr Pepper med is. 
 
Nu har jag vid sidan om läskpimplandet även läst igenom min bostadsrättsförenings årsredovisning och så vitt jag kan se finns det ingenting att invända mot. Jag är förvisso inte utbildad i revision, men med en lekmans vaksamma, nyfikna och kritiska blick är jag ändå böjd att ge mitt bifall till ansvarsfrihet för styrelsen på årsmötet om åtta dagar.
Simon och jag sov rätt länge idag och det kändes som om vi nog missat frukosten, så efter en nyvaken rivstart med en FIFA-match på xboxen gick vi direkt på bönor, äggröra, bacon och starka korvar.
 
När vi var mätta och belåtna stack Simon iväg till skateparken vid Myrsjöskolan med sina kompisar. Inte en dag går utan att jag är djupt tacksam över att han har kompisar. Fast det är med skräckblandad förtjusning jag noterar att han försvinner iväg en bra bit från hemmet i flera timmar och innan man vet ordet av är han väl aldrig hemma alls längre. 
Nu är han dock hemma igen med två kompisar och jag fjäskar med svindyra körsbär och vindruvor för att alla ska trivas här hemma också.
 
Vår Leia har landat i Stockholm efter sitt äventyr i Ungern och kommer hem snart. Även för henne har jag fjäskat med att dammsuga och torka alla golv, duscha blommor, vikt tvätt och gjort fint hemma. Städning är inte min paradgren normalt, men ibland händer det! Trevlig helg alla och ta hand om varandra.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: