Björns

2014-04-29
19:58:55

Hhgfg

Jo, det är förvisso tisdag ännu en gång och jag har ingen riktig koll på hur många tisdagar jag genomlevt och närvarat i, men det torde vara ett par stycken vid det här laget.
 
Och det känns skönt att kunna skryta med att man cyklat till och från jobbet hela veckan, även om det bara gått två dagar av den. Att jag inte började med det här tidigare övergår mitt förstånd eftersom det tar marginellt längre tid än att åka bil och på köpet bidrar jag till renare luft, samtidigt som jag sparar pengar och får lite motion i muskler jag inte använder i löpningen.
Ni som var unga för ungefär 25 år sedan känner kanske igen den här badboyen? Just det, Pris Mastern. Med den placerar man enkelt en prilla under läppen utan att grisa ner fingrar och naglar och det kommer in rätt handy nu när jag snusar mitt egentillverkade och väldigt saftiga snus. Tyvärr var jag ivrig och beställde den från min ordinarie snustillbehörssida utan att kolla runt efter alternativ och fick pröjsa 59 spänn i frakt för en sak som kostade 19, men skit i det! Jag är nöjd i alla fall.
 
När jag var en tonårig snusare med mycket finnar, målbrottsröst och en hel del hårmousse i hockeyfrillan slipade jag och mina polare upp våra prismasters för att prillorna skulle bli större, men jag är mer sansad nu och kör på standardutförandet.
 
På fredag är det klämdag och folk vänder ut och in på sig själva för att få ledigt och långhelg. Själv jobbar jag numera åt andra hållet och tar ledigt dagen innan klämdagen så att jag får två dagars ledigt, sedan en dags jobb innan det blir helg igen. Klämdagar är rätt schyssta att jobba i alla fall (när man inte är arbetsledare och måste deala med alla sjukskrivningar från de som inte fick ledigt) då det är helt öde på gatorna när man åker till jobbet och det oftast är lugnt med post. 
 
Så i morgon blir det till att strosa lite i stan och fundera över varför hallon består av små klot som klumpat ihop sig, samt hur det ligger till med den hinduiska elefantguden Ganeshas påstådda välhängdhet och förmodligen ett litet kärleksmöte över en lunch med min Leia i närheten av hennes jobb i Solna.
 
Nu återstår bara att läsa Pippi Långstrump för Simon innan det är dags att spana in om Bayern München klarar att vända på steken mot Real Madrid i Champions League semifinalen. Jag skulle överdriva om jag sa att Life is good helt och hållet ännu, men det tar sig sa han som satte eld på svärmor.
Kommentarer:
2014-05-02 @ 20:35:24
#1: Rita

Jobbar inte Leia i Saltsjöbaden? Eller har hon fler boenden nu? Mitt första jobb på gruppboende var i Solna. Det var där jag träffade Stefan. Och nej, han var inte klient utan blev min chef då jag tackade nej till den tjänsten efter att ha vik:at på den ett halvår.

2014-05-02 @ 20:35:27
#2: Rita

Jobbar inte Leia i Saltsjöbaden? Eller har hon fler boenden nu? Mitt första jobb på gruppboende var i Solna. Det var där jag träffade Stefan. Och nej, han var inte klient utan blev min chef då jag tackade nej till den tjänsten efter att ha vik:at på den ett halvår.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: