Björns

2013-03-31
12:54:47

The mighty Everton.

Helt galet sliten efter den mest fantastiska dagen någonsin. Jag får sätta mig och återskapa allt i bättre bloggform när jag kommer hem i morgon, men att sitta på puben innan matchen igår, gå upp för trapporna och in på Goodison Park, se Mirallas göra mål, vinna matchen och sedan träffa Steve, Andrew, Neil och Stan på puben, dricka öl, hänga med alla scousers och bara skratta, vara lycklig.
 
jag måste krypa ner till köket och se om det finns kaffe nu, jag måste...spy. Puss.
2013-03-30
11:29:19

Det rullar på.

Det är ett hårt liv. Jag vet inte hur många pubar vi var på igår, man tappar räkningen efter ett tag. Här verkar det inte som man väljer ett favoritställe och stannar där, det är mer "Åh, vi måste ta en pint på DEN puben och en på DEN puben osv. Man får se många pubar helt enkelt. Och många engelsmän.
 
Nästan alla Liverpoolsnubbar ser ut som en full Wayne Rooney. Igår var vi först lite kulturella och gick på "The museum of Liverpool" och tittade på gammal fotbollsmemoriabilia eller vad det kan heta, biljetter och tröjor från 1800-talet, John Lennons gamla strumpor typ och trälok och konservburkar från förr i tiden. Sen blev det rätt omgående en pint på The Pumphouse, lunch i det enorma köpcentret Liverpool 1, där jag köpte lite Evertontröjor till Simon. Sen mera pints på the Cavern bar, the Cavern club, Rigbys, Ye Hole in the wall och två handfulla pubar till som jag inte minns namnet på.
 
Vi kom hem redan vid tolv och var rätt slitna eftersom vi glömt bort att äta middag. Nu skall jag snart massa mig ner i köket och se om det finns kaffe. I eftermiddag skall vi kolla Sunderland-Manchester United på tv innan vi åker till Goodison Park för Everonmatchen. Vi skall tydligen träffa två stenhårda Liverpolpoliskokonstaplar, of duty, på en Evertonpub efter matchen. När dom hörde att Kenneth var i stan blev som uppspelta och ville ses. Över ett par pints så klart. Över och ut.
2013-03-29
13:19:31

Baconrolls i Everton.

Nyvaken i Everton och jag har precis fått baconrolls och kaffe. Jag har sovit som en prins efter att ha medicinerat revbenen med öl till halv tre i natt med fantastiska Steve och Oliver. Kenneths systers man och äldsta sonen är helt fotbollstokiga så det var inte svårt att hitta samtalsämnen, men det står skrämmande klart att jag inte pratar någon vidare engelska. 

Men dom är väldigt överseende och fyller i när jag letar efter orden för ribbträff, kontraktsförlängning och överskattad inhemsk talang. T. ex. 

Vi fick biljetterna till matchen som Steve fixat genom en kompis som jobbar för Evertons ungdomsakademi. Platserna är precis nere vid planen nära avbytarbänken och jag vet inte hur mycket man ser av planen, men man kommer att    känna lukten av Baines och Moyes och it's gonna rule!

Idag skall vi åka in till Everton och sightseea och kolla lite museum och affärer. Kanske blir det någon pint någonstans också. Det här är helt enkelt ett good life.